Kerst 2012
 

 Start

 

Kerst met Harpen in de Koepel op 16 Dec 2012

Iedereen die zin heeft in een gezellige middag, kan op zondag 16 december a.s. alvast wat kerstsfeer komen proeven in Wijkcentrum de Koepel aan de Kapittelweg 399a in Hilversum.
De Eerste Gooise Accordeonvereniging MUSICORDA uit Hilversum is al enige tijd in de weer met kerstbellen en klokken om haar kerstprogramma luister bij te zetten. Op deze zondag is het resultaat te beluisteren in de Koepel. Medewerking wordt verleend door het Harpensemble van Muziekschool Factorium uit Tilburg.
 

 

Het programma bestaat naast traditionele kerstliederen als “Stille Nacht” en “Gloria in Excelsis Deo”, ook uit nieuwe kerstliederen als “Winter Wonderland” en Rudolph the Rednosed Reindeer”. Ieder die dit wil kan meezingen. Maar om uw stem af en toe even rust te gunnen zal het orkest, ter afwisseling, ook een aantal goed in het gehoor liggende luisterstukken spelen. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt erg op prijs gesteld!
Iedereen is welkom vanaf 13:30 uur op zondag 16 december. Het Kerstconcert begint om 14:00 uur en zal ongeveer 2 uur duren.