Play-in 2011
 

 Start
Omhoog

 

Play-In bij MUSICORDA in Hilversum

Wie vindt het leuk om met andere accordeonisten samen te spelen, wie zou eerst eens willen uitproberen of het wat is, of wie zou misschien de draad weer willen oppakken? Kom dan op zondag 18 september a.s. naar de Play-In van accordeonvereniging Musicorda in gebouw “de Spelevaart” aan de Vaartweg 63a in Hilversum.

 

Deelname aan deze Play-In is geheel gratis en een unieke kans om te ervaren hoe het is om in een grote groep samen te spelen, samen met leden van Musicorda. Dit alles is geheel vrijblijvend. Iedereen is welkom: jong en oud, beginnend en gevorderd. Er wordt speciaal op maat geschreven muziek uitgereikt (dus voor diverse niveaus) die voor iedereen nieuw is. Voor wie zelf niet over een eigen accordeon beschikt zijn er eventueel enkele instrumenten aanwezig om te proberen.

 

Aanvang van de Play-In is om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. De muzikale leiding is in handen van dirigent Wim Becker. Na afloop van de Play-In worden de gespeelde nummers uitgevoerd in een "slotconcert", dat rond 15:15 uur zal beginnen. Belangstellenden en luisteraars zijn ook hierbij van harte welkom. Kortom: een leuk middagje uit voor iedereen die geďnteresseerd is in muziek en speciaal het accordeon.

 

Voor verdere informatie over de vereniging zie www.musicorda.nl of bel met het secretariaat: 035-6016516. Hier kunt u zich ook alvast opgeven voor de Play-In, maar spontaan langskomen mag natuurlijk ook. Tot ziens op 18 september!