Musicorda is op zoek naar…….: JOU!

  

Wie zijn wij? Wij zijn accordeonvereniging Musicorda uit Hilversum en oefenen elke week in ‘De Spelevaart’ aan de Vaartweg 63 A in Hilversum. Vind jij het, net als wij, hartstikke leuk om muziek te maken? Maandag is onze vaste oefenavond. Er zitten een heleboel accordeonisten maar ook een drummer en bassist bij onze vereniging. Ook is er plaats voor een keyboardspeler(ster). Heb je nog weinig ervaring dan is er altijd nog de mogelijkheid om op instrumenten als een triangel of tamboerijn mee te spelen.

 

image002

Accordeon wordt nog wel eens gezien als ouderwets, maar dat is niet waar! Het is een zeer veelzijdig instrument en wordt ook veel gebruikt wordt in de muziek van vandaag, denk maar aan Rowwen Hèze, Guus Meeuwis en Rob de Nijs.

 

 

Wij willen dit allemaal graag aan jou laten zien en horen op onze repetitie elke maandag vanaf 19:00 uur. Die avond oefenen onze beide orkesten: het B-orkest, waar beginners in spelen en het A-orkest voor de gevorderden. Na de beginners (vanaf 19:00 uur) oefenen de meer ervaren spelers (vanaf 20:15 uur) en daar mag je ook naar komen luisteren. En als je iemand weet die zou willen mee spelen, zoals één van je ouders/verzorgers, dan mag je die natuurlijk meenemen! 

 

Ouders/verzorgers, ook u weet dat veel kinderen in het digitale tijdperk weinig afwisseling hebben in hun vrijetijdsbesteding. Zelf muziek maken, een instrument bespelen, wordt dan vaak vergeten. Jammer, want daar kun je zoveel in kwijt. Daarom organiseert accordeonvereniging Musicorda uit Hilversum deze openbare repetitie. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd willen we laten zien en horen wat de mogelijkheden zijn om je vrije tijd muzikaal en leerzaam te besteden. Ook andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom. 

image004Zo kun je zien of het iets voor jou is. Ook kunnen we je dan informeren over alle mogelijkheden die de vereniging Musicorda jou kan bieden.

 

Mocht jmeer willen weten kijk dan gerust verder op onze website. Hier vind je veel informatie over onze vereniging. Mail of bel 035 - 601 6516 om je bezoek op de repetitie avond aan te kondingen.